您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

2020年成人高考高起点《英语》考前练习题及答案八

来源: 中国教育在线     2020年04月25日

2020年成人高考高起点《英语》考前练习题及答案八

( )21. These oranges taste ________.

A. good B. well C. to be good D. to be well

( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

A. had written; left B. were writing; has left

C. had written; had left D. were writing; had left

( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

A. is not decided B. are not decided

C. has not decided D. have not decided

( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

( )25._______ any frogs when winter comes.

A. You hardly can find B. Hardly you can find

C. You can find hardly D. Hardly can you find

( )26.—The light in the office is still on.

—Oh, I forgot ________.

A. turning it off B. turn it off

C. to turn it off D. having turned it off

( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

( )28. No one can be sure ________ in a million years.

A. what man will look like B. what will man look like

C. man will look like what D. what look will man like

( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

A. is B. will be C. would have been D. would be

( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

参考答案

21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C 27.D 28.A 29.D 30.A

点击查看:2020年成人高考高起点《英语》考前练习题及答案汇总

2020年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2020年成人高考历年真题

2020年成人高考模拟试题

2020年成人高考常见问答

2020年各行业职场数据测评与分析 >>

#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博
拉斯维加斯现金
网站地图 辉煌娱乐客户端 9188彩票买不了 66网彩票
申博轮盘 申博太阳城官方网址 老虎机充值提款 申博sunbet msc
河北老虎机定位器 驴彩投注登入 波音博彩平台网址 娱乐网上全博网
9188彩票是黑平台吗 星际客户端 蒙特卡罗app下载 申博太阳城app下载登入
蒙特卡罗app下载 9188彩票是黑平台吗 威尼斯人客户端 九五至尊平台
3466111.COM 166TGP.COM 171sj.com 729sun.com 689psb.com
987XTD.COM 88sbsun.com 157PT.COM 278sunbet.com XSB163.COM
11sbib.com vi138.com 117cw.com XSB595.COM XSB198.COM
797psb.com 38XTD.COM 107SUN.COM DC761.COM 768jbs.com