您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案四

来源: 中国教育在线     2020年04月26日

2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案四

三、完形填空(共15小题;每题2分,共30分。)

通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。

It was the late spring of 1979,a hot Saturday afternoon. Hundreds of us sat 21,side by,side,in rows of wooden chairs on the maincampus lawn (校园草坪)。We 22‘ blue robes (毕业生长袍)。We listened carefully to long 23.When the ceremony (典礼)was 24_,we threw!our caps in the air,and we were officially graduated from college.

After that,I found Morrie Schwartz,my 25 professor,and introduced him to

my 26 …… He was a small man who took small steps, as ifa 27 wind could; at any time, 28 him up:into the cloudS! His teeth were in good shape: When he smiled it was as if you had just 29 him the funniest joke on earth.

He told my parents how I 30 every class he taught. He told them,“You havea 31 boy here. He helped me a 10t.” Shy but 32,I looked at my feet.Before we left,I 33 Mr. Schwartz a ‘present,a briefcase with his name on the front. I didn’t want to forget him. 34 I didn‘t want him to forget me.He asked if I would keep in 35,and without hesitation (犹豫)I said,“Of course.”When he turned around,I saw tears in his eyes.

21.A. along B. around C. beside D. together

22.A. took B. wore C. put on D. got in

23.A. lectures B. dialogues C. speeches D. reports

24.A. on B. up C. over D. away

25.A. lovely B. precious C. happy D. favorite

26.A. parents B. elder brothe? C. girl friend D‘ friends

27.A. strong B.north C. warm D. cold

28.A. beat B. pull C. blow D. wipe

29.A.made B. told C. played D. given

30. 'A. left B. reached C. missed D. took

31. A. special B. brave C. busy D. serious

32. A. astonished B. pleased C. disappointed D. nervous

33. A. handed B. sent C. delivered D. brought

34. A. While B. But C. And D. For

35. A. conversatior B. mind C: company D. touch

参考答案:

B 21. D 22. B 23. C 24. C 25. D 26. A 27. A

28. C 29. B 30. D 31. A 32. B 33. A 34. C 35. D

点击查看:2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案汇总

2020年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2020年成人高考历年真题

2020年成人高考模拟试题

2020年各行业职场数据测评与分析 >>

#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博
拉斯维加斯现金
网站地图 永利手机下载 蒙特卡罗手机下载 玛雅maya809彩票游戏
沙龙娱乐官方网登陆 太阳城游戏网址 申博菲律宾申博客服 申博亚洲66788
博彩平台网上直营网 百益彩票广西快3 乐透乐博彩论坛3d字谜 金沙国际网上娱乐登入
9188彩票网址 新葡京客户端 永利app下载 银河登录
威尼斯人现金 彩票77 永利登录 辉煌娱乐官网
XSB596.COM 585DC.COM 173XTD.COM 978jbs.com 8JHS.COM
400xsb.com XSB5555.COM S6182.COM DC593.COM 777sbib.com
828XTD.COM 133TGP.COM 994sun.com 8YKS.COM 188BBIN.COM
1112936.COM XSB595.COM 1112938.COM 675SUN.COM 986ib.com