您现在的位置: 首页 - 备考 - 高起点 - 英语

2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案二

来源: 中国教育在线     2020年04月26日

2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案二

二、词汇与语法知识(共15小题,每题1.5分,共22.5分)

从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。

6.Regular exercise can you against heart disease.

A. fight B. protect C. keep D. support

7.Over a hundred people expressed their worries,but were willing to help.

A. some B. many C. few D. little

8.You can't do anything else until you your homework.

A. finished B. will finish

C. have finished D. had finished

9.First draw a line the middle of the page. Then write a word in the space above the line.

A. across B. over C. between D. within

10.The managerhad Ms. Brunell the new assistant around yesterday.

A. to show B. showed C. showing D. show

11.Send for a doctor quickly. The man

A. will die B. isdying C. dies D. died

12.I enjoy listeningto Miss:White;my English teacher,I can only understand about half ofwhat she says,

A. when B. because C. if D. though

13.The bag is very heavy. Come and lend me a hand,?

A. should you B. do you C. can you D. will you

14.After working for two hours,I found impossible‘to complete the paper in time.

A. me B. this C. that D. it

15.It was very kind of you to clean the office,though you

A. needn't do B. wouldn't have

C. didn't have to D. mustn't have done

参考答案:

6. B 7. C 8. C 9. A 10. D 11. B 12. D 13. D 14. D 15. C

点击查看:2020年成人高考高起点《英语》模拟题及答案汇总

2020年成人高考预报名正在火热进行中,点击进行咨询》》

热点推荐:

2020年成人高考历年真题

2020年成人高考模拟试题

2020年各行业职场数据测评与分析 >>

#测评结果会以短信的方式发送到您的手机,请注意查收#
声明:(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

查看自学考试最新资讯 查看远程教育最新资讯

  • 联系方式
  • 投诉与建议电子邮箱:shidai@dual-edu.com
  • 商务合作:17823597581    jijiao@eol.cn
  • 咨询热线:01086391515
微信公众号
官方微博
拉斯维加斯现金
网站地图 66网彩票 威尼斯人客户端 银河客户端
菲律宾申博游戏 菲律宾申博游戏网 太阳城 博体球网娱乐官网
利华彩票平台登入 菲律宾太阳城申博44 希尔顿游戏娱乐登入 皇冠登入
9188彩票买不了 星际官网 9188彩票网址 99彩票注册
拉斯维加斯官方 太阳城娱乐游戏 111彩票 九五至尊手机下载
918psb.com 8JQS.COM 567XTD.COM 157cw.com rp138.com
384xx.com 998cw.com XSB438.COM 976SUN.COM XSB886.COM
8RAS.COM 697XTD.COM 678jbs.com 132psb.com 55sbmsc.com
XSB577.COM 1112936.COM 887XTD.COM XSB183.COM XSB591.COM